Mors Dag - bästa överraskningen

Överraska mamma på mors dag med en minisemester med dig eller ta med hela familjen till ett skönt semesterhus


På söndag är det MORS DAG! Ett perfekt tillfälle att passa på att visa mamma lite extra hur mycket hon betyder. 

NOVASOLS:s heta tips är att bjuda med mamma på en liten semester med hela familjen eller bara med dig.


För att göra detta så förmånligt som möjligt för dig och mamma har NOVASOL två olika erbjudanden att välja på om du skulle vilja ta med henne på en skön, avkopplande, rolig eller spännande resa till ett härligt semesterhus någonstans i Sverige eller kanske till något annat land i Europa.

1. Ska mamma få åka på en vecka med dig eller någon annan i familjen kan ni välja följande:
När du går in på sidan med utökade sökkriterier på NOVASOL:s hemsida väljer du Sverige och sedan sätter du en bock i rutan för DUO SPECIAL och väljer det datum då mamma ska få vara bortresta (måste vara lördag till lördag).

Är det mamma plus en person är det hela 20% rabatt på priset under D och E-säsong (tom 12 juni 2010, 11 sept-16 okt samt 30 okt-18 dec i Sverige), vill ni resa utanför Sverige kan ni ha kvar Sverige som land och klicka på ordet Duo-special och läsa de olika villkoren för DUO-SPECIAL som gäller för olika länder där NOVASOL har hus.


2. Ska du ta med hela familjen kan du bjuda mamma på 3-5 dagar och då kan ni dra nytta av erbjudandet, MINISEMESTER,  vilket innebär att ni får 30% på veckopriset om ni bokar 3 dagar, 20% om ni bokar 4 nätter och 10% rabatt om ni bokar 5 nätter och detta gäller under C- till E-säsong i Sverige.


www.novasol.se kan du drömma dig bort och hitta det perfekta huset för mamma med sällskap!


Trevlig resa och pyssla om mamma riktigt mycket den 30:e maj!

RSS 2.0